LIVRARE ȘI RETUR

LIVRARE

Produsele pot fi ridicate personal de la magazin, b-dul. Traian Vuia nr. 21, Galati, sau pot fi livrate prin curier, caz în care se adaugă la comandă și costul transportului, în valoare de 25 RON.

La comenzi care depășesc valoarea de 250 RON, transportul este gratuit cu exceptia produselor de hartie la care plata transportului cade in sarcina clientului, indiferent de valoarea comenzii.

RETUR

Următorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislației in vigoare.

Conform Ordonanței nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat, respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire, ii revine clientului.

In cazul in care se opteaza pentru:

  • inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
  • rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre Librăria din stație a coletului cu produsele returnate.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

  • produse care au fost desfacute sau deteriorare in orice fel
  • produse achizitionate de la alte magazine
  • produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs, urmati pasii de mai jos:

  • asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus
  • contactati serviciul Relatii Clienti prin email la adresa [email protected] sau telefonic la (+40)744 642 110.